Επικοινωνήστε μαζί μας

Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Από το 2010 η ομάδα μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος Υπηρεσιών Μηχανικού στον Τομέα των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και της Ενέργειας.  Βασικός στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Τι κάνουμε?

Ενδεικτικά, αναφορικά με τον άξονα των Υπηρεσιών μας, καλύπτουμε τους παρακάτω Τομείς:

  • Υπηρεσίες Σχεδιασμού - Βελτιστοποίησης Η/Μ Συστημάτων

  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Εξοικονόμηση Ενέργειας - Αειφόρος Λειτουργία

  • Υπηρεσίες Ελέγχου - Επιθεώρησης Εγκατάστασεων

  • Υπηρεσίες Μηχανικού

  • Η/Μ Κατασκευαστικές Εργασίες

Γνωρίστε μας

 

Άρης ΚορνελάκηςΗλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, MSc
Ο Άρης Κορνελάκης είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης από όπου απέκτησε, πέραν του Διπλώματός του, δύο τίτλους Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης σε θέματα Ενέργειας, Επιχειρησιακής Έρευνας και Πληροφορικής, ενώ στα πλαίσια της ερευνητικής του δραστηριότητας απέκτησε ένα τίτλο Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας και εξέδωσε τέσσερις δημοσιεύσεις στα παγκοσμίως κορυφαία ερευνητικά περιοδικά Ενέργειας. 

Επιγραμματικά, έχει ασχοληθεί με διάφορα αντικείμενα όπως η ανάληψη και υλοποίηση έργων ΑΠΕ διαφόρων κατηγοριών και μεγεθών, ερευνητικών έργων, έργων με αντικείμενο το σχεδιασμό, διαχείριση και συντονισμό τεχνικών έργων, την εκπόνηση διαφόρων μελετών – ερευνών, την επίβλεψη τεχνικών έργων τη διασφάλιση ποιότητας σε διεργασίες, την ανάπτυξη εταιρικής υποδομής, έργων Πληροφορικής και άλλων.

Τέλος, ασχολείται έντονα με τη μουσική παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και μελετώντας μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου, όπως επίσης με τη Φωτογραφία και την Ορειβασία. 

Γιώργος ΓαϊτανάκηςΗλεκτρολόγος Μηχανικός
Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου από όπου απέκτησε το Πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.

Έχει ασχοληθεί με διάφορα αντικείμενα όπως η υλοποίηση Η/Μ έργων, συστημάτων αυτοματισμού με χρήση PLC, συστημάτων KNX ως πιστοποιημένος Partner και συστημάτων διαχείρισης ενέργειας (Building Energy Management Systems – BEMS). Ειδικεύεται στην μελέτη διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε Μέση και Χαμηλή Τάση ενώ παράλληλα ασχολείται με την Ενεργειακή αναβάθμιση, παρέχοντας εξειδικευμένες ενεργειακές συμβουλευτικές επεμβάσεις.

Τέλος, σον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το ψάρεμα το οποίο συνδυάζει με θαλάσσιες αποδράσεις στα Ελληνικά νησιά. 

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Βρείτε μας στα Social Media!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο "Newsletter"


Μην ανησυχείτε, απεχθανόμαστε τα spam!